• Autonomous Integration Cloud

    Oracle Suneratech Cloud Partner

    Accelerate Your Application Integration

    Journey to the Cloud Free Hands on Workshop

    November 15, 2018 | 11:30 AM – 04:00 PM
    100 Milverton Dr, Mississauga, ON L5R 4H1, Canada

Oracle Integration Cloud eliminates barriers between business applications through a combination of machine learning, embedded best-practice guidance, prebuilt integration, and process automation. Integration Cloud is unique in the market by leveraging Oracle application expertise to build an extensive library of adapters to Oracle and 3rd party SaaS and on-premises applications to enable you to deliver new business services faster.

You will learn firsthand how to use Oracle’s Integration Cloud to connect applications leveraging pre-built flows and application adapters.


Speaker:

Anirudh Pucha
Director of Technology​,
Suneratech

Workshop Agenda

Agenda Duration Start Time End Time
Introductions 15 min 12:00 12:15
Oracle Integration Cloud (OIC) overview with Integration Cloud Service presentation 30 min 12:15 12:45
Lab 100 – Workshop Pre-requisites and explore AIC instance 30 min 12:45 13:15
Lab 200 – OIC Integration Development (Hello World Integration) 30 min 13:15 13:45
Lab 300 – SaaS Application Integration (REST Integration) 30 min 13:45 14:15
Lab 400 – Enterprise Application Integration (SOAP & REST Hybrid Integration) 30 min 14:15 14:45
Lab 500 – Monitoring and Administration of OIC environment 45 min 14:45 15:30
Questions & Answers / Wrap-Up 30 min 15:30 16:00